Šibenski pijanist Maksim Mrvica uskoro u Zagrebu

1557

Šibenski pijanistički virtuoz i prvo svjetsko ime klasične-crossover scene, Maksim Mrvica, stiže krajem mjeseca u Hrvatsku, u organizaciji Dallas Recordsa, kako bi i u svojoj zemlji promovirao album “The Piano Player”.

Maksim će u Zagrebu provesti dva dana, 29. i 30. studenog, tokom kojih će se susresti sa brojnim hrvatskim i slovenskim novinarima, ali i gostovati u nekoliko domaćih radijskih i televizijskih emisija. Dolazak izvođača kojeg, gdje god se pojavi u svijetu, a osobito u zemljama Azije, dočekuju stotine vatrenih obožavatelja, potaknut će sasvim sigurno i u Maksimovoj domovini veliki interes medija i javnosti, pa stoga Dallas Records obećava da će pravovremeno sve upoznati sa rasporedom njegovog boravka.

Maksimov dolazak u Hrvatsku povod je posebne promotivne akcije u kojoj će album “The Piano Player”, objavljen u cijelom svijetu na etiketi EMI Classics, a u Hrvatskoj od strane ekskluzivnog licencnog partnera EMI-a – Dallas Recordsa, od početka studenog, pa sve do kraja godine biti jeftiniji za 15%, od svoje dosadašnje cijene. Album “The Piano Player” već mjesecima ne silazi sa vrhova top lista najprodavanijih u Aziji, u mnogim je zemljama svijeta zabilježio i platinastu tiražu.

Inače, radijske i tv-postaje ovih će dana početi emitirati novi Maksimom singl/video spot “Exodus“. Video spot za Oskarom nagrađenu temu Ernesta Golda, snimao je prestižni britanski redatelj Sven Harding (Kosheen) u veličanstvenim dubrovačkim interijerima i eksterijerima.

Muziku podržava