“Shut Up And Play The Hits” LCD Soundsystema na DVD-u/Blu-Rayu

Muzika.hr
760

Shut Up And Play The Hits“, koncertni film benda LCD Soundsystem 9. listopada bit će objavljen i na DVD-u te Blu-Rayu, stoji u priopćenju više nepostojeće vlastite etikete, DFA Records.

Film je svoju kino premijeru doživio u siječnju na ovogodišnjem izdanju Sundance Film Festivala, a cijenjeni newyorški dance-punkeri njime su sve htjeli podsjetiti na svoj oproštajni koncert koji su održali u newyorškom Madison Square Gardenu 2. travnja prošle godine, kao i sve dogodovštine iz backstagea te intervju kojeg je glede svojih budućih planova dan kasnije dao alfa i omega im James Murphy.

Koncert je bio podijeljen na tri dijela i dva bisa te je trajao tri i pol sata, a bendu su se na stageu među ostalima također pridružili i članovi kanadskih indie-heroja Arcade Fire – Win Butler, Regine Chassagne, Jeremy Gara te Will Butler.

Muziku podržava

Bend je izveo ukupno 29 pjesama uključujući i rijetku izvedbu pjesme “45:35”, a sve su na dva velika video zida bile popraćene prikladnim animacijama te slide-showovima vlastitih tour fotografija benda.

Čitav film rasprostirat će se na 3 diska te će također sadržavati ‘nekoliko pridodanih bonus iznenađenja’.

Muziku podržava