Sevendust povezan s nestankom male djevojčice

domination
1698

Da sve ne ostane na Slipknotu i nekim ekstreminijim metalcima koji se optužuju za motiviranje na ubojstva, u Floridi se dogodio još jedan slučaj, a ovoga puta prst je uperen u Sevendust.

TV kuća WFTV-Channel 9 iz Floride objavila je da je njihova pjesma “The Past” poslužila kao motiv i ideja za Casey Anthony, optuženu za ubojstvo prvog stupnja.

Naime, optužena je za nestanak vlastite kćerke Caylee, za koju se još uvijek sa sigurnošću ne može utvrditi da je mrtva.

Muziku podržava

Riječi pjesme koje su izazvale velike diskusije čak i na showu Nancy Grace su “Beneath the water that’s falling from my eyes, Lays a soul I’ve left behind“, a Sevendust je na slučaj reagirao ovako:

“Nakon što smo čuli da je naša pjesma ‘The Past’ postala predmet rasprave vezan za ubojstvo, želimo neke stvari pojasniti.

Pjesma je napisana kao pjesma nade, pjesma s pozitivnom porukom. Za gledanje na vlastiti život i dobar osjećaj jer je svatko prošao teška vremena.

Žao nam je što nas se spaja s ovim stravičnim slučajem nestanka Caylee Anthony, jer i većina nas ima djecu i bili smo jako tužni radi cijelog dogođaja.

Molimo za povratak tog predivnog djeteta i želimo puno snage njenoj obitelji.”

Muziku podržava