Sevendust fanove preplašili nekakvim ‘Zbogom’ najavama

domination
642

Američki alternativni metal bend Sevendust kroz većinu karijere išao je mirno, samouvjereno, bez velikih turbulencija (pokoji odlazak i povratak u bend), a fanovi su uvijek bili zadovoljni onime što rade.

Njihov zadnji album “Cold Day Memory” izašao je u travnju prošle godine, a sve do nedavno dečki su bauljali svijetom promovirajući ga na svakojakim turnejama i festivalima (trenutno odrađuju Rockstar Uproar festivale po Americi). Danas, nekih 17 godina od osnutka čini se kako i oni sami vide kraj na horizontu.

Ovih dana su u intervjuu za The Pulse of Radio vokal Lajon Witherspoon i bubnjar Morgan Rose dali naslutiti kako će im nadolazeći album i njegova turneja vjerojatno biti i zadnji.

Muziku podržava

Nakon povelikog interesa za te izjave, Rose je pokušao na svojem Twitteru još malo zapapriti stvari: “Da, ljudi, puno se priča o tom nekakvom oproštaju. Članovi benda se zbilja vole međusobno, zbilja nemamo nikakvih problema.

Jednostavno nam nedostaju naše obitelji kod kuće. Ipak, još uvijek nije donešena konačna odluka. Probajte se opustiti i ne dramiti previše oko toga. Volimo vas sve i uvjeravamo vas da će biti još jednog albuma i da ćemo ići na turneju nakon njega!”

Muziku podržava