Šesti solo album Adama Anta konačno vani u siječnju

498

Adam Ant Is The Blueblack Hussar In Marrying The Gunner’s Daughter“, dugoočekivani šesti studijski solo album nekadašnjeg lidera popularne britanske novovalne ’80s grupe Adam And The Ants, konačno je dobio službeni datum izlaska – 21. siječnja 2013.

Ant je rad na albumu započeo još krajem 2009. godine, a na njemu je ugostio bivšeg gitaristu grupe 3 Colours Red Chrisa McCormacka, bivšeg Oasisovca i sadašnjeg člana grupe Beady Eye Andya Bella te starog mu kolegu i prijatelja iz Adam And The Antsa Marca Pirronia.

Svoj doprinos kao producent uz njega je dao Morrisseyev kompozitorski partner Boz Booer.

Muziku podržava

Album će biti konceptualnog karaktera, a na njemu će se naći ukupno 17 pjesama, među kojima će uz singlove “Hardmentoughblokes/Punkyoungirl” i “Cool Zombie” također biti “Who’s A Goofy Bunny Then?”, Antova počast pokojnom menadžeru Sex Pistolsa, Malcolmu McLarenu, koji je bio menadžer i Adam And The Antsa.

Album na tržište putem Antove vlastite etikete Blueblack Hussar Records stiže kao dvostruki CD i dvostruki LP s omotom na otvaranje te kaseta, a za dizajn mu je bila zadužena Mary Jane Ansell.

Svoj posljednji studijski album, “Wonderful”, koji je dospio do 24. mjesta britanske i 143. mjesta američke ljestvice, Ant je objavio 1995. godine.

Popis pjesama:
Cool Zombie
Stay In The Game
Marrying The Gunner’s Daughter
Vince Taylor
Valentines
Darlin’ Boy
Dirty Beast
Punkyoungirl
Sausage
Cradle Your Hatred
Hardmentoughblokes
Shrink
Vivienne’s Tears
Who’s A Goofy Bunny Then?
How Can I Say I Miss You?
Bullshit
How Can I Say I Miss You? (reprise)

Muziku podržava