Šest koncerata na Ljetu u MSU

1072

Ljeto u MSU u svom četvrtom izdanju predstavlja kombinaciju glazbe, suvremene umjetnosti i filma, a multimedijalni program ove će godine premijerno uključivati i umjetničke performanse.

Na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, 10. lipnja sviraju punkeri Pankrti koji ove godine slave 40. obljetnicu. Tjedan dana kasnije, 17. lipnja, na krov se penju riječki rockeri Jonathan, a 24. lipnja ondje nastupa Kandžija u pratnji Golih žena.

Muziku podržava

Prvog srpnja koncert je Ramba Amadeusa, a 8. srpnja Detoura. Sezona se zatvara 15. srpnja, najavljuju organizatori, koncertom posebnog gosta iznenađenja.

“Uzbuđeni smo što će promocija našeg albuma ‘To Love’ biti baš na krovu MSU. Jedan od razloga je sigurno to što se album i lokacija nekako prirodno komplementiraju. Za fanove, i one koji će to tek postati, pripremili smo svašta, a od svega bi izdvojili to da ćemo album svirati u integralnom obliku, dakle cijeli album” kažu momci iz Jonathana.

Uz šest koncerata Muzej suvremene umjetnosti u kinu Metropolis prikazivat će svake subote, od 18 i 20 sati po jedan film iz ciklusa kina Metropolis. U cijenu ulaznice za koncert i film iz ciklusa Best of Metropolis, Ljeto u MSU uključuje još i posjet izložbi “Braco Dimitrijević – retrospektiva”. Ljeto u MSU ove godine premijerno uključuje i performanse hrvatskih umjetnika. Svake večeri prije samog koncerta, na nekoliko lokacija unutar MSU-a posjetitelji će imati priliku prisustvovati izvedbama hrvatskih performera.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim (na Muzika.hr – Kupovina ulaznica, te u glazbenoj knjižari Rockmark) te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je 85 kuna. Zbog sigurnosnih razloga na krovu, broj ulaznica je ograničen. U slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

Muziku podržava
Stisni