Sedmu sezonu privodimo kraju uz Ogenj, Kensington Lima, Pi, ESC Life…

15

Svirku po svirku polako se približavamo kraju sedme sezone Akustike, pa smo dali sve od sebe da u samom finišu ugostimo imena koja nam već duže vrijeme stoje na popisu glazbenih želja.

Utorak po utorak tijekom svibnja i lipnja u Rockmarku će nam odzvanjati raznoliki glazbeni žanrovi – od electro-freaky-popa, preko indie rocka do podravskog celtic punka, a za to će se pobrinuti naši dragi gosti i drage gošće: Ogenj, Kensington Lima, Pi i ESC Life.

Etno-folk-rock skupinu Ogenj imat ćemo priliku po prvi put ugostiti u Rockmarku, u utorak 16. svibnja. Poneki ih nazivaju ‘domaćim Flogging Molly’, iako nisu ni daleko od Mumford and the Sonsa. Balade, poskočice, poguranci, doskočice, zborna pjevanja, prštenje energije, znoj i suze dio su svake njihove izvedbe. U sklopu njihove Akustike publika će imati priliku čuti kako njihov podravski celtic-punk zvuči u akustičnom izdanju. (Facebook event)

Muziku podržava

Multinstrumentalista i autora Josipa Radića imat ćemo priliku ugostiti u sklopu Akustike, u utorak 23. svibnja, s njegovim glazbenim projektom i glazbenom družbom Kensington Lima. Do sada je putem Bandcampa predstavljena nekolicina interesantih pjesama, nastalih u posljednjih 15-ak godina, a najfriškija je Spend The Winter Here” ft. Re:vizor. (Facebook event)

Kantautorica Ivana Picek je sa svojim glazbenim projektom Pi nedavno objavila interesantan studijski album “Časna lubanjska”, a svoj electro-freaky-pop će u utorak, 30. svibnja u akustičnom izdanju predstaviti u sklopu još jednog izdanja Akustike u Rockmarku. Ova kratka svirka ujedno će biti i zagrijavanje za službenu promociju novog izdanja, 3. lipnja u Tvornici kulture. Časna lubanjska! (Facebook event)

Indie-rock četvorku ESC Life po prvi put ćemo imati priliku ugostiti u sklopu Akustike, u utorak 6. lipnja. Ovi talentirani glazbenici tom će prilikom u akustičnom izdanju predstaviti pjesme s debi-albuma “Access All Areas”, a kako trenutno pripremaju 7” vinil te rade i na novom studijskom izdanju, uvjereni smo da će publika imati priliku čuti i pokoju novu pjesmu. (Facebook event)

Kraj sezone akusticiranja predviđen nam je za utorak, 13. lipnja, a uskoro ćemo objaviti i pokoji detalj više. Također, dobro je znati da se u utorak, 9. svibnja, program Akustike neće održati u Rockmarku.

Akusticiranja nam utorkom počinju u 19 sati, a ulaz je slobodan. Adresa glazbene knjižare Rockmark je Berislavićeva 13. Vidimo se!

Muziku podržava