Sve o nadolazećem festivalu Sea Star 2020. godine. Objava će se ažurirati.

4.12.2019.

Već je poznato prvo veliko ime nadolazećeg Sea Star festivala, na kojem je sada bilo više od 120 tisuća posjetitelja. Prvi val imena predvodi trio Meduza, čiji je hit “Piece Of Your Heart”, koji broji preko 90 milijuna pregleda na YouTubeu i preko 600 milijuna streamova, nominiran za Grammyja u kategoriji “Best Dance Recording”.

Muziku podržava

Uz Meduzu, na Sea Star ponovno dolaze Dubioza Kolektiv, Vojko V, KUKU$, a po prvi put dolazi osječka senzacija Z++.

2.12.2019.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se 22. i 23. svibnja na istoj lokaciji, u Umagu u Stella Marisu. Uz dva prava festivalska dana, i iduće će se godine održati Welcome Party u četvrtak 21. svibnja te Closing Party u nedjeljno jutro 24. svibnja. Organizatori najavljuju da će prva imena najaviti ranije nego prijašnjih godina te da kreću u novo postavljanje rekorda.

Ulaznice kreću u prodaju u četvrtak 12. prosinca u 12:00, ne moš’ fulat. Prvi val ulaznica biti će po cijeni od 199 kuna te će po toj cijeni ulaznice biti dostupne najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.

Podsjetimo, treće izdanje festivala privuklo je oko 40 tisuća ljudi, a glavna imena bili su Nina Kraviz, IAMDDB i Wu-Tang Clan.

Muziku podržava