Stigle su prve informacije vezane za nadolazeći Sea Star festival, a povodom toga na jedno mjesto ćemo prikupljati sve informacije koje znamo o novom izdanju te ih ažurirati.

Treći Sea Star održat će se od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris, a organizator, Exit Festival, i domaćin, grad Umag, najavljuju da će biti najjači Sea Star do sada.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen je Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party.

Muziku podržava

Prva imena

Svoje nastupe potvrdili su dva velika imena elektronskog zvuka. Prvo je ime čovjek koji je stvarao glazbenu povijest, trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svetskog DJ-a, te jedan od otaca techno pokreta, veliki i neponovljivi Sven Väth, a s njim stiže liderica modernog elektronskog zvuka, karizmatična i jedinstvena Nina Kraviz.

Uz Ninu i Svena nastup je potvrdio i dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog techno DJ-a u 2018. godini Ilario Alicante te najprodavaniji techno izvođač na Beatportu 2016. godine, Enrico Sangiuliano, koji je otad krenuo strelovito i danas se uz Alicantea smatra jednim od predvodnika nove generacije techno headlinera.

Domaće snage predvode zagrebački mag Petar Dundov, te nova generacija domaćih zvijezda u kojoj su splitski wunderkind DJ Jock, šibenska zvijezda u usponu Lawrence Klein i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique.

U suradnji s Dritom stiže drugi val zvijezda

Dolazak “drito u lagunu” potvrdila je rapidno rastuća zvijezda IAMDDB, koju je i moćni BBC radio pozicionirao na visoko trećem mjesto liste izvođača čiji će zvuk obilježiti godinu pred nama. Njeni fuzionirani trap-jazz bangeri “Shade”, “Drippy” i “Kurr£ncy” danas su neizostavni u klubovima i najboljim hip-hop i RnB partyjima.

Od domaćih imena tu je neizostavni Vojko V, najtraženiji hip hop “čovik” regije koji je bez sumnje obilježio proteklu godinu. Nakon što nas je prošlog ljeta počastio nastupom Dječaka, u lagunu Stella Maris dolazi sa svojim samostalnim nastupom koji je u proteklih godinu dana napravio pravu ludnicu na sceni. S njim stiže i dvojac Krankšvester bez čijih je hitova apsolutno nemoguće zamisliti festivalsko ludilo te megapopularni novosadski trap guru Fox čiji hitovi sa lakoćom stvaraju YouTube milijune. Ovu udarnu hip-hop postavu pojačat će i moćna ekipa koju čine High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze koji će svi skupa dovesti lagunu do točke usijanja.

Otkriven novi veliki headliner!

Legendarna američka hip-hop grupa Wu-Tang Clan, ujedno i jedan od najutjecajnijih hip-hop sastava svih vremena i ime koje iz temelja mijenja suvremenu glazbu i kulturu već gotovo tri desetljeća, novi je veliki headliner ovogodišnjeg Sea Star Festivala, upravo je otkriveno na hitnoj press konferenciji.

Ulaznice

Do 15. travnja festivalska ulaznica iznosit će 229 kn. Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. Sve ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

528 Shares
Muziku podržava