Stigle su prve informacije vezane za nadolazeći Sea Star festival, a povodom toga na jedno mjesto ćemo prikupljati sve informacije koje znamo o novom izdanju te ih ažurirati.

Treći Sea Star održat će se od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris, a organizator, Exit Festival, i domaćin, grad Umag, najavljuju da će biti najjači Sea Star do sada.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen je Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party.

Muziku podržava

Nastupi

Svoje nastupe potvrdili su dva velika imena elektronskog zvuka. Prvo je ime čovjek koji je stvarao glazbenu povijest, trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svetskog DJ-a, te jedan od otaca techno pokreta, veliki i neponovljivi Sven Väth, a s njim stiže liderica modernog elektronskog zvuka, karizmatična i jedinstvena Nina Kraviz.

Uz Ninu i Svena nastup je potvrdio i dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog techno DJ-a u 2018. godini Ilario Alicante te najprodavaniji techno izvođač na Beatportu 2016. godine, Enrico Sangiuliano, koji je otad krenuo strelovito i danas se uz Alicantea smatra jednim od predvodnika nove generacije techno headlinera.

Domaće snage predvode zagrebački mag Petar Dundov, te nova generacija domaćih zvijezda u kojoj su splitski wunderkind DJ Jock, šibenska zvijezda u usponu Lawrence Klein i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique.

Ulaznice

Prvi kontigent ulaznica pušten 12. prosinca je rasprodan, a u prodaji su trenutno ulaznice po promotivnoj cijeni, od 229 kn što je 50% uštede u odnosu na finalnu cijenu. Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) od 12. prosinca u podne.

0 Shares
Muziku podržava