Stigle su prve informacije vezane za nadolazeći Sea Star festival, a povodom toga na jedno mjesto ćemo prikupljati sve informacije koje znamo o novom izdanju te ih ažurirati.

Treći Sea Star održat će se od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris, a organizator, Exit Festival, i domaćin, grad Umag, najavljuju da će biti najjači Sea Star do sada.

Formula 2+2 pokazala se uspješna prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen je Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party.

Muziku podržava

Ulaznice

Početak prodaje ulaznica tempiran je za srijedu, 12. prosinca u 12:00, kada stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn, što je ušteda od čak 60% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijediti će najdulje 24 sata ili do isteka zaliha. Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) od 12. prosinca u podne.

0 Shares
Muziku podržava