Sara Renar na Akustici u Rockmarku

2899

Na drvenu pozornicu zagrebačkog Rockmarka ponovno nam se vraća Sara Renar, koju ćemo u sklopu programa Akustike imati priliku ugostiti u utorak, 3. veljače.

Ova zagrebačka glazbenica koja nam se u početku predstavila kao kantautorica, svojim novopredstavljenim materijalom sve više izlazi van granica ‘djevojke s gitarom’ te vrlo hrabro izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju.Svoj debitantski album “Djeca” objavila je 2013. godine, pod okriljem diskografske kuće Aquarius Records, a na njemu nam je predstavila zvučnu kulisu s pop-rock-blues elementima. Već s aktualnim EP izdanjem “Jesen“, objavljenim upravo u jesen 2014. godine slušateljima jasno daje do znanja svoju namjeru poigravanja s različitim žanrovima, pa tako sve više uvodi elektronske elemente, u što smo se uvjerili i s posljednjim singlom “Razmak”, čiji videospot je premijerno predstavljen upravo na Muzika.hr.

Prošlu godinu obilježila je i nominacija za Porin, u kategoriji ‘Novog izvođača godine’ te raznovrsne nagrade i priznanja – nagrada žirija festivala “Poezika” u Novom Sadu, nagrada za najbolju izvedbu na festivalu RockOff u Zagrebu te nagrada žirija festivala “Kantfest” u Beogradu.

Muziku podržava

Kad na pozornici iza sebe nema pratnju benda, Saru u samostalnom live-obliku možemo čuti i vidjeti s električnom gitarom i raznoraznim efektima, a upravo će takav biti i njen nastup na novom izdanju Akustike. Upravo smo u tom obliku Saru ugostili i na našem ljetnom akusticiranju – Akustici na Kuli, te nam je drago što joj ponovno možemo biti domaćini u Rockmarku.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni