Sapunica – Jim se vratio u Pennywise

627

Jim Lindberg novi je pjevač američkog punk rock benda Pennywise – benda čiji je bio frontmen i pjevač 20 godina.

U iznenadni posjet KROQ radiostanici došli su Jim i Fletcher Dragge, gitarist benda kako bi objavili vijest: “Sretni smo što se Jim vraća i radujemo se ponovno svirati s njim. Proslavit ćemo naše okupljanje u holivudskom Palladiumu 18. siječnja te ujedno proslaviti 25. godišnjicu našeg benda”.

Novi-stari pjevač rekao je da se osjeća kao netko tko je uzeo lijek za spavanje i odjednom se našao uz jezero i nema pojma kako je tamo došao.

Muziku podržava

Pennywise i Jim, a posebno Fletcher i Jim nisu se razišli na najbolji način prije tri godine. Navodno je Lindberg Fletchera zvao više od 30 puta bez odgovorenog poziva i potom obrisao njegov broj mobitela bez nade da će se ponovno čuti. Fletcher Dragge rekao je kako je nakon dosta introspekcije nazvao Lindberga nakon što se nisu čuli dvije godine.

Zoli Teglas, tadašnji pjevač benda Ignite prezueo je Jimovo mjesto i s bendom snimio prosječni “All Or Nothing”, album koji je izašao ranije ove godine. Jim je u međuvremenu snimio dokumentarni film “The Other F… Word” prema njegovoj knjizi i ne veliko iznenađenje osnovao u drugi bend, Black Pacific, s kojim je snimio jedan album i odradio američku turneju.

Tijekom siječanjskog nastupa u Njemačkoj Teglas je ozlijedio leđa i bio podvrgnut hitnoj operaciji zbog čega su sve daljnje Pennywise aktivnosti bile otkazane. Navodno je i on htio van benda i zvao Jima, te ga preklinjao nek se vrati.

Drame nikad dosta. Želimo sreću Zoliju s leđima i novom Pennywiseu. Nek potraje još 25 godina!

Muziku podržava