Santana ‘probrao’ zadnja dva albuma

1301

Diskografska kompanija Arista objavila je da će najpoznatiji latino gitarist, Carlos Santana, sredinom mjeseca objaviti “Ceremony-Remixes And Rarities“, koja će se štampati u limitiranom izdanju od samo 100.000 primjeraka. “Ceremony” obuhvaća pjesme koje su probrane sa Santanina prethodna dva albuma za tu kompaniju, 1999. “Supernatural” i 2002. “Shaman”.

Na albumu se nalazi i nekoliko prethodno neobjavljenih stvari, remixeva i nove verzije pet već poznatih pjesama. Među novitetima nalaze se “Curacion (Sunlight on Water)” kojoj je ko-autor i producent KC Porter; Femi Kutijev pisac Kike Santander koji je producirao “Truth Don Die”; “Let Me Love You Tonight”, kojeg je producirao Anders Bagge; Jimmy Ray daje touch pjesmi “Come to My World”; i Salaam Remi koji je zaslužan za song “Manana”, na kojoj gostuje pjevač Keon Bryce.

“Ceremony” uključuje i nove verzije pjesme “Primavera” sa “Supernatural” i “Why Don’t You & I” sa “Shaman” koja uključuje suradnju sa Alexom Bandom iz grupe Calling. Remixevi uključuju “Smooth” by Chris Staropoli, “Maria Maria” pjesma koju je ušminkao Wyclef Jean i San “Sever” Citrin dao je svoje viđenje pjesme “Foo Foo”.

Oba Santanina albuma našli su se na 1. mjestu prodaje po Billboradovoj listi. “Supernatural” se prodao u 11.3 milijuna kopija, dok se “Shaman” prodao u nešto manjoj količini od 2.2 milijuna tvrdi Nielsen SoundScan.

Muziku podržava