“Sanjala si da si sretna” Rundek Cargo Trio – novi video

Muzika.hr - Glasno i jasno!
4449

Ususret zagrebačkim nastupima u Vip clubu, Rundek Cargo Trio objavio je videospot za novi singl s albuma “Plavi avion“, pjesmu “Sanjala si da si sretna“.

Omot albuma oslikala je zadarsko-zagrebačka slikarica Ana Kolega i taj cijeli autorski ciklus mogao se razgledati na izložbi u Medijateci francuskog instituta u Zagrebu povodom izlaska albuma, a cijeli je ciklus postao osnova za mali animirani film inspiriran pjesmom “Sanjala si da si sretna” koji je ujedno postao videospot.“Ana Kolega prihvatila je da bude autor filma. Nakon toga je bilo bitno pronaći pravog animatora, jer Ana nije imala konkretnog iskustva u tom mediju. Srećom, nedugo prije toga, radeći muziku za film ‘Ornament duše’ Irene Jukić-Pranjić upoznao sam mladog i izuzetno kompetentnog zagrebačkog animatora Zorana Mudronju, koji se pokazao kao pravi izbor.

Od prve verzije knjige snimanja prošlo je godinu dana. Rađanje animiranog filma je dugotrajan proces. Nadamo se da ćete uživati u njegovom rezultatu, a uskoro se i vidimo” poručio je Rundek.

Muziku podržava
Stisni