S YouTube Go do milijarde novih korisnika

Leonora Bedić
948

YouTube, najpopularnija platforma za dijeljenje i pregled videa predstavlja sasvim novu aplikaciju.

YouTube Go aplikacija će raditi i kada korisnik nije spojen na internet, odnosno video sadržaje ćete moći primati i dijeliti s drugima u blizini i putem bežične veze.

Osim toga, moći ćete pogledati i brzi ‘preview’ njegovog sadržaja kako biste odlučili želite li ga pogledati do kraja. Biti će omogućeno i biranje kvalitete videa koji želite ‘streamati’ ili spremiti za kasnije gledanje, a također će se znati i koliko ćete prometa napraviti u slučaju da ga odlučite skinuti.

Muziku podržava

Time će se izmijeniti način gledanja videa na našim mobitelima, dok je cilj same aplikacije privući milijardu novih korisnika, naročito iz zemalja kao što su primjerice Indija i Kina.

Namijenjena je svim korisnicima koji se nalaze na području gdje je internetska veza dosta spora, neovisno o mobilnom uređaju, uz manju potrošnju prometa. Upravo je Indija uzeta kao početno mjesto njezinog testiranja jer je na tom području redovit problem slabe internetske konekcije.

U narednih nekoliko mjeseci planiraju predstaviti YouTube Go velikom broju korisnika, kako bi saznali njihove reakcije i poboljšali moguće nedostatke prije njezinog lansiranja, koje se očekuje početkom iduće godine.

Muziku podržava