S Deezerom i PLAN-om uvijek dostupno 20 milijuna pjesama

Muzika.hr
935

Hrvatski Telekom zamijenio je EXTRA tarife novim, inovativnim PLAN mobilinim tarifama koje jedine na tržištu uvažavaju korisničke potrebe za popularnim
multimedijalnim sadržajima: glazbom, virtualnim prostorom za pohranu
datoteka te TV sadržajem za gledanje u pokretu.

PLAN tako donosi i veliku novost; Multimedia paket s uključenim Deezerom – vodećim svjetskim glazbenim servisom putem kojega je korisnicima – gdje god se nalazili – dostupno 20 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Lista albuma, izvođača i singlova neprestano se osvježava.

Deezer dodatno omogućava i rad u offline načinu, a uz mobitel može mu se pristupiti i putem prijenosnog i desktop računala, tableta te bežičnim spajanjem s audio uređajem u automobilu.

Muziku podržava

“HT zna da ljudi žele više od svojih telefona, a ovim partnerstvom Deezer će im s oduševljenjem omogućiti pristup uslugama sa zabavnim sadržajima koje tako jako vole. Deezer se bavi otkrivanjem glazbe.

Nastali smo iz ljubavi prema glazbi, a zahvaljujući našem timu čiji je jedini posao pronaći najbolju novu glazbu diljem svijeta, korisnicima HT-a osiguravamo pristup glazbi koju vole bilo gdje da se nalaze, no i isto tako otkrivamo onu glazbu koju nisu ni znali da vole”, kazao je Szabolcs Horváth, regionalni voditelj u Deezeru za središnju i istočnu Europu.

Muziku podržava