Rokamo na favorite Kristine Šalinović

Muzika.hr
5078

Ime Kristine Šalinović mogli ste naći na listi najtraženijih i najuspješnijih top modela svijeta, prva je Hrvatica koja se pojavila na naslovnici talijanskog izdanja Vogue, iza nje su brojne uspješne revije te suradnje s velikanima modnog svijeta poput Marca Jacobsa i Karla Lagerfelda.

Pa ipak, Kristina je prije godinu dana odlučila umiroviti tu karijeru te se bacila u poduzetničke vode. U Zagrebu je otvorila frizerski salon Fen Bar (inače je po struci frizerka), a s dečkom, talijanskim tattoo artistom Enricom otvorila je i tattoo salon Nero Ink.

A Kristina je i ljubiteljica dobre glazbe, stoga nismo mogli odoljeti da ne zavirimo u njenu playlistu za ovotjedne Sluške: “Glazbu slušam stalno jer bez nje ne mogu živjet! Dok god imam dobru mjuzu, mogu radit i smjenu od 14 sati (smijeh). Na svoju playlistu stavila sam sve svoje favorite koji mi se vrte na mobitelu po cijele dane.”

Muziku podržava

Osim što nam je otkrila neke svoje favorite, Kristina će nekog nagraditi vinyl izdanjem albuma “One By One” od neponovljivih Foo Fightersa. Nagradni natječaj vrijedi samo na Instagramu stoga vas pozivamo da bacite pogled na Kristinin profil i otkrijete na koji način se možete uključiti. Sretno svima!

Muziku podržava