Rock’n’roll danas – očito može i bez pojačala

domination
5492

Zdravo suparništvo, neshvaćanje ili čisti nedostatak respekta nije ništa čudno u današnjem odnosu stare i nove garde metal i rock bendova.

Jedan od bendova koji pored horde fanova imaju možda i veću hordu
kritičara i ‘kolega’ na sceni koji jednostavno ne mogu razumjeti njihovu
bit i smisao sigurno su Black Veil Brides.Kalifornijski mladići poznati su po pokušaju da na sceni stvore neki novi oblik glam-rocka iz ’80-ih, pa ih obilježavaju pofarbana lica i bujne crne frizure, te muzika koja jaše na ostavštini Kissa, Motley Cruea i alternativnog melodičnog metala.

No, ono što je nedavno isplivalo u javnost moglo bi (i trebalo bi) potresti njihov zvjezdani status, a mrziteljima dati još pokoji argument. Naime, tijekom nedavnog nastupa na ‘Warped Tour’, netko je iz backstagea uslikao jednu zanimljivu sliku koja baca svjetlo na iskreni nastup ovog benda – dečki su toliko uvježbani da im za svirku ne trebaju ni prava pojačala!

Fotku je u javnost izbacio bubnjar hardcore punk benda The Bronx uz poruku: “Moj frend je ovo uslikao na ‘Warped Tour’. To je ono što danas klinci nazivaju rock’n’roll očito! Moram zapaliti svoje bubnjeve i postati investicijski bankar!”

Što vi mislite? Je li muzička industrija ionako već davno izgubila dušu ili je ovo ipak mrvicu previše?

Muziku podržava