Rockeri Flashback akustično u Rockmarku

1835

S novim utorkom stiže i nova akustična svirka u knjižari Rockmark, a nakon irskog folka vrijeme je za malo rocka – Akustika će tako 29. studenog ugostiti bjelovarski bend Flashback.

Skupina je osnovana 2005. godine, a postavu čine glazbenici s puno sviračkog iskustva i kilometraže na pozornici: Davor Lovrić (vokal), Nebo Buhin (gitara), Tomislav Škrak (gitara), Mario Mikor (bas gitara) i Damir Jakobović (bubnjevi).Pojedinačno su surađivali s nizom hrvatskih izvođača, a kao Flashback su nastupali po raznim klubovima, motorijadama, ali i velikim feštama te dvoranama. Bili su predgrupa povratničke turneje legendarnih Leb i sol, na njihovom koncertu u dvorani Doma sportova u Zagrebu, 28. studenog 2006. Ove su godine izabrani kao predgrupa Bajagi, na nizu koncerata koje će održati diljem Hrvatske.

Kako i sami kažu, želja za autorskim radom dovela ih je i do albuma prvijenca “Muzika i pivo” (op.a. savršena kombinacija, zar ne?), objavljenom 2010. godine, s kojeg je skinuto već nekoliko singlova i popraćeno videospotovima. Kao aktualan singl objavili su pjesmu “Karta za raj”.

Muziku podržava

Kako zvuče akustično možete provjeriti na novom izdanju Akustike. Svirka počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Flashback – web | Facebook | YouTube

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

Muziku podržava