Rock scena ex-Yu u Labinu predstavlja prvi Istra Rock Festival

1868

U petak i subotu, 20. i 21. srpnja, u Dubrovi, kraj Labina, kako smo već najavili, održat će se prvi Tuborg Green – Istra Rock Festival, s ambicijom da uskoro postane nova istarska kulturno-zabavna atrakcija. Koncept prvog festivala jest predstaviti grupe koje su obilježile rock scenu bivše države, uz potporu dvadesetak demo grupa, izabranih između više od 50 ukupno prijavljenih.

U petak na glavnoj pozornici redom će nastupiti: Laibach (Slovenija), Rambo Amadeus & Mutant Dance Quartet (Crna Gora), Zabranjeno pušenje (BiH), te na demo pozornici: God Name (Poreč), M.U.R. (Labin), Project Genova ( Bjelovar), KOH (Karlovac), Invert (Crikvenica), Breech Denover (Labin), Autogeni trening i Qtera (Crna Gora), Sheitans (Županja), The No Regrets (Rovinj).

U subotu na glavnoj pozornici nastupaju: Vlatko Stefanovski Trio (Makedonija), Partibrejkers (Srbija), Let3 i Majke (HR), te na demo pozornici: Engine No86 (Labin), Tričke (Zagreb), The Orange Strips (Labin), Contra Dekorum (Slovenija), Hesus Attor (Rijeka), Very Expensive Porno Movie (Rijeka), Pars Petrosa, No Chance i Abroad Experiments (projekt ‘Das Incest’, Zagreb).

Muziku podržava

Posjetitelje, kojima je osiguran i besplatan kamp unutar parka Dubrova, će u pauzama zabavljati mnogobrojni žongleri, a moći će vidjeti i dokumentarni film “Ritam rock plemena“, redatelja Bernardina Modrića.

Ulaz se otvara u petak, pu 18:00 sati, a non-stop program završava u nedjelju u 06:00.

Festivalska ulaznica po cijeni od 150 kuna, može se nabaviti isključivo u pretprodaji i to u Aquarius CD-shopovima u Zagrebu, Rijeci, Puli i Poreču, u music-shopu Surferosa u Rijeci, kao i u Labinu (cafe barevi Valentino i Spider), Rapcu (Cafe bar Perla) te u Ljubljani (Maximal Bar). Jednodevna ulaznica po cijeni od 100 kuna može se kupiti isključivo na blagajni parka Dubrova.

Muziku podržava