Rock Hard Festival u Milanu

634

Eagle Booking Live Promotion predstavlja veliki Rock Hard festival koji će se 15. rujna održati u Live Music Clubu u Milanu.

Spomenuti klub je po tehničkoj opremljenosti pri vrhu najvažnijih suvremenih indoor koncertnih prostora u Italiji, s velikim Open air dvorištem i meet&greet prostorom, te specijalnom ložom za vip uzvanike.Na pozornici Live Cluba nastupit će neki od ponajboljih bendova ekstremne i metal glazbe, uključujući Marduk, Immolation, Artillery, Exumer, Helstar, Opera IX ili Phantom X.

Grupa Bulldozer će ovom prilikom imati specijalnu set-listu s pjesmama koje nikad nisu svirali uživo. Assassin sa sobom dovode specijalnog gosta, Franka ‘Blackfirea’ Gosdzika, koautora nekoliko izuzetnih albuma na ‘Teutonic Thrash Metal’ sceni, kao što su Sodomov “Persecution Mania” i Kreatorov “Coma of Souls”. Opera IX svoj će nastup će snimati i kasnije ga objaviti na DVD-u, dok će Helstar i Raw Power obilježiti 30 godina rada.

Muziku podržava

Istaknimo i važnu stvar za hrvatske metal bendove, a ta je da su Rockhard Italy i Full Metal Service potpisali sporazum prema kojemu će od 2013. godine na Rock Hard Italy nastupati i hrvatski metal bendovi. Time će se pozornost talijanskih fanova i medija, posebice Rock Hard magazina skrenuti na hrvatsku glazbenu scenu, kao što se to nedavno dogodilo i s hrvatskom ‘kolonijom’ na čuvenom britanskom Bloodstock festivalu.

Kompletna lista potvrđenih bendova:
Marduk
Bulldozer
Artillery
Assassin
Immolation
Exumer
Helstar
Raw Power
Fingernails
Phantom X
Opera IX
Antropofagus

Ulaznice koštaju 25 Eura + pretprodajna naknada ili 30 Eura na ulazu, a mogu se kupiti putem internet servisa Ticketone, M@ilticket i Vivaticket.

Muziku podržava