Robbie Williams kao Elvis Presley

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1216

Advertising Space” drugi je singl skinut s posljednjeg albuma Robbie Williamsa “Intensive Care“, a bit će objavljen 12. prosinca. Novi singl Robbie opisuje kao svoj odgovor na film “Prava romansa”, a također u poluušali govori da je ovo njegova “Candle In The Wind”. Zapravo, pjesma je inspiriran Elvisom Presleyjem i Robbie se u video spotu pojavljuje s imidžom i stylingom The Kinga.

Album “Intensive Care” po objavljivanju je zasjeo na prvo mjesto u 16 zemalja diljem svijeta, kao i na čelnu poziciju skupne Billboardove liste najprodavanijih albuma u Europi. U prvom tjednu na domaćem britanskom terenu Robbie je prodao nevjerojatnih 373 000 primjeraka, što je drugi najbrže prodavani album godine, te četvrti u povijesti britanske top ljestvice albuma.

Tri milijuna kopija albuma isporučeno je u CD shopove diljem svijeta u manje od 7 dana. Williams je dosad u karijeri prodao više od 40 milijuna kopija svojih albuma. Njegov live album “Live At Knebworth” iz 2003 godine, kada je kroz tri večeri nastupio pred više od 375 000 ljudi, drži titulu najbrže prodavanog live albuma svih vremena u Engleskoj.

Muziku podržava