Ritchie ne planira sudjelovati u reunionu Deep Purplea

2420

Prije par dana počele su kružiti glasine kako će se najpoznatija, a slobodno možemo reći i najbolja postava Deep Purplea (Gillan, Blackmore, Lord, Paice, Glover) ponovno naći zajedno na stageu.

U planu su, kao, tri koncerta, koja bi se održala u O2 Areni u Londonu, istoj onoj istoj gdje su lani u prosincu nastupili Led Zeppelini.

Međutim, ubrzo se oglasila Carole Stevens, managerica skupine Blackmore’s Night, koja je ovakve informacije nazvala glasinama i odgovorila kako se to neće dogoditi. Barem ne s Ritchiem Blackmoreom kao dijelom line-upa.

Muziku podržava

No tko zna. I priča oko Led Zeppelinovog nastupa započela je s glasinama, nastavljena brojnim spekulacijama i nagađanjima hoće li ga ili neće biti, da bi se na kraju on ipak dogodio i prerastao u jedan od najspektakularnijih koncertnih događaja posljednjih godina.

Sadašnji projekt Blackmore’s Night, u kojem se osjeća jako dobro, te dugogodišnja, blago rečeno, neslaganja s Ianom Gillanom, dva su velika Ritchieva razloga radi kojih je teško povjerovati da bi se reunion doista mogao desiti s njime. No možda ima barem jedan radi kojeg bi do njega čak možda i moglo doći. Probajmo skupa pogoditi koji.

Muziku podržava