Vaši i naši najdraži Srbi stigli su u Zagreb na trodnevnu turneju kojom će unijeti čisti kaos u uobičajeni zagrebački vikend. Osim poštene doze buke u klubovima, članovi Repetitora su preuzeli Muzikin Instagram na čitava tri dana. Ovo će doista biti uzbudljiva vožnja.

Sinoćnji nastup u Attacku bio je dosta deliričan, ako je suditi po reakcijama. Rušili su se zidovi, zvučni i metaforički, a tek smo se počeli zagrijavati.

Ova bučna masa je prilično žestoka i artikulisana, a smisla za Insta storije im ne nedostaje. Jučerašnji takeover vodio je Boris koji nas je proveo kroz neke situacije iz svakodnevnog života benda, barem onog tour života. Kao što Boris kaže, barbari s istoka došli na zapad.

A što smo sve posredstvom Repetitora iskusili jučer?

Muziku podržava

Prošli smo kroz Medikino dvorište te front i back Attacka, od modernizovane tonske probe do uobičajenih backstage aktivnosti. Dogodio se medijski inception s dvostrukim Borisom na N1 televiziji i Muzikinom storyju te smo gledali momke iz Harvo Jaya sa same pozornice. Logično je da je ekipa Repetitora odabrala dostojne žestoke parnjake s kojima će nastupati na mini-turneji. Harvo Jay je obranio svoju titulu.

repetitor
foto: Screenshot (Muzika.hr Instagram)

Backstage je bio backstage, a i ne bi bio red iznevjeriti publiku i ostaviti ih bez krupnog plana WC školjke nad kojom je počinjen bogzna kakav čin. Borisa su oraspoložile i mlade lepe devojke u backstageu, a kad je uveo lijepe žene u priču, red je bio ubaciti i malo golotinje, i to vlastite. Pa je prvi dan insta storija obogaćen i s nekoliko shotova Borisove guzice i klasičnih bokserica, nešto manje upečatljivih od onih u kojima je paradirao Zoni na prošlom takeoveru.

Prvi dan je završio, palicu preuzima Milena, a mi jedva čekamo vidjeti što nam je pripremio ženski dio Repetitora. Zasad su tu ranojutarnje aktivnosti, zabavile su nas podbuhle oči i oduševila Cupina joga u parku.

Ostanite prištekani na naše storyje i na taj žestoki zvuk koji će derati bubrege u KSET-u večeras.

134 Shares
Muziku podržava