Reizdanje zajedničkog albuma Byrnea i Enoa

1688

Jedan od najutjecajnijih kolaborativnih albuma iz pop povijesti – “My Life In The Bush Of Ghosts“, kao posebno remasterirano izdanje ponovno izlazi 27. 3. u izdanju EMI-a. Ovaj zajednički album tadašnjeg lidera grupe Talking Heads – Davida Byrnea, i bivšeg člana, producenta, te solo glazbenika Briana Enoa., originalno je objavljen 1981., i jedan je od prvih mainstream albuma koji se poigravao s etno elementima i world music beatovima, predstavljajući prije 25 godina pravu malu glazbenu revoluciju.

Novu verziju masterirao je Greg Calbi i ona uključuje čak 7 prije neobjavljenih bonus pjesama. Ovi dodaci su zapravo ideje i komadići pjesama kojima su se Eno i Byrne poigravali tijekom snimanja albuma 1979. i 1980., a njihovo uvrštavanje na ovo izdanje izabrala su upravo dvojica glazbenika.

Novo izdanje “My Life In The Bush Of Ghosts” također dolazi u ‘specijalnoj limited opremi’, za što se pobrinuo Peter Buchanan Smith, a opsežni booklet s podacima na čak 24 stranice priredili David Toop i David Byrne, a sam Byrne također je osobno priredio novi tracklisting, a nadgledao je i novi mastering albuma.

Sedam bonus pjesama su:
Pitch To Voltage
Two Against Three
Vocal Outtakes
New Feet
Defiant
Number 8 Mix
Solo Guitar With Tin Foil

Muziku podržava