Reinkarnacija Woodstocka u Zrenjaninu?!

3610

Organizatori festivala Road Fest, na press konferenciji odražnoj ovog ponedjeljka u beogradskom Medija centru, priopćili su da će u Zrenjaninu od 28. do 30. lipnja nastupiti Metallica, Daft Punk, Iggy Pop And The Stooges, Foo Fighters, Jamiroquai, Duran Duran, Joe Cocker, Deep Purple, Motorhead, The Cult i The Prodigy.

Organizator festivala je SFL Europe iz Srbije, odnosno Continental Entertainment iz Amerike koja je vlasnik SFL Europe. Oni ističu da su ugovori potpisani sa svim gore navedenim izvođačima, te da će festival zadovoljiti sve svjetske standarde pa i zahtjeve bendova, a navode da su trenutno i u pregovorima s još nekoliko izvođača.

Iza ove priče u biti stoje osnivači Woodstocka Artie Kornfeld i Michael Lang.

Muziku podržava

Artie Kornfeld se u ponedjeljak telefonskim putem uključio u Medija centar i priopćio novinarima kako Road Festom želi ponovno oživjeti duh Woodstock festivala. Prema riječima kooridinatora organizacije festivala, podmirene su sve obaveze prema izvođačima.

Također navode da budžet od 3.500,000 eura osigurava organizator festivala, američka kompanija Continental Entertainment čiji je vlasnik Artie Kornfeld.

Dva dana prije samog festivala u Zrenjaninu će nastupati domaći bedovi i ulaz na te koncerte bit će besplatan.

Kompleta tehnička realizacija Road Festa povjerena je kompaniji Sirius Show Equipment iz Frankfurta.

Ulaznice se već nalaze u prodaji po cijeni od 75 eura, a više informacijia o samom festivalu pronađite na službenim stranicama www.roadfest.co.yu.

Muziku podržava
Stisni