Red Bull Homegroove – novo na klupskoj sceni

1724

U 2006.g. hrvatska klupska scena postat će bogatija za projekt Red Bull Homegroove. Osmišljen kao projekt kojem je osnovna zadaća okupljanje klupske scene kroz ležeran način komunikacije (razmjene iskustava) i druženje. Red Bull Homegroove započinje sezonu s nekoliko javnih tematskih tribina o klupskoj kulturi, a u budućnosti će se nadograditi raznim tematskim radionicama kao i gostovanjima svjetskih glazbenih ‘profesora’ različitih glazbenih nadzora.

Tribine će moderirati domaći klupski ‘pioniri’ iz određene teme, a tijekom trajanja tribine očekuje se aktivno sudjelovanje svih prisutnih s pitanjima, iskustvima i znanjem. Kordinatori projekta – Cet i Tom nadaju se da će tribine biti podjednako interesantne glazbenim laicima željnih novih saznanja, kao i profesionalnim DJ-ima, glazbenim urednicima i kritičarima, producentima i vlasnicima klubova.

Pored planiranih tema kao što su hip-hop, techno, disco, house, reggae i business, moguće je da će se tijekom prvih druženja nametnuti neka od tema i od strane scene.

Prvo Homegroove druženje na temu hip-hopa zakazano je 8. veljače u TomTom klubu na Britanskom trgu u Zagrebu s početkom u 20 sati. Više informacija na www.redbullhomegroove-hr.com.

Muziku podržava