Razilaze se The Rakes

1041

Londonski bend The Rakes, koji su nedavno nastupili u Hrvatskoj kao izvođači na Mars Festivalu, potvrdili su kako se razilaze te otkazuju ostatak aktualne turneje kojom promoviraju album “Klang“.

Alan Donohoe, Matthew Swinnerton, Jamie Hornsmith i Lasse Petersen prekinuli su započetu britansku i najavljenu američku turneju jer, kako kažu, nisu više srcem bili u tome, a ponose se što slove kao bend što je davao sve od sebe na pozornici, u što smo se i mi imali prilike uvjeriti.

Službena potvrda magazinu NME glasi: “Ako ne dajemo sve od sebe, onda nećemo ni raditi ovaj posao i to je pravilo od prvoga dana. Pisati vlastitu osmrtnicu je suludo, ali željeli bismo posebno zahvaliti našim voljenim obožavateljima, svim ljudima s kojima smo tijekom godina surađivali, menadžmentu i odanoj izdavačkoj kući.

Muziku podržava

Osjećamo se privilegiranima što smo dobili priliku zajedno pisati glazbu i nastupati diljem svijeta. Iskreno, hvala na dobrim vremenima… bio je to opak tulum, ali sada nam je potrebno sna.”

Bend je debitirao 2004. godine albumom “Capture/Release“, a 2007. godine ga je naslijedio “Ten New Messages“, te početkom ove godine aktualni “Klang” promoviran i u Hrvatskoj.

Muziku podržava