Raspored Kontrapunkt Festivala

1935

Kako je već objavljeno, 8. i 9. rujna u zagrebačkom klubu Aquarius će se održati Kontrapunkt festival. U dva dana na jednom mjestu će biti predstavljeni vodeći live izvođači i DJ-i klupske glazbe.

Prvi dan festivala, u subotu 8. rujna, nastupit će skupina Flowriders, bend jednog od najboljih nizozemskih broken beat producenata. Također, svoj live nastup imat će i Ben Westbeech, 25-godišnji bristolski izvođač i producent, kojeg u Velikoj Britaniji smatraju nasljednikom skupine Jamiroquai. Publici će se predstaviti još jedni Britanci – Domu presents Pete Simpson, predstavnici soul, funk, jazz & broken beat glazbe.

Za DJ setom će se naći njemački producent Ben Mono, glavni adut producentske kuće Compost Records, te zagrebački DJ Zak.

Muziku podržava

Drugog dana, u nedjelju 9. rujna, pozornica će pripasti britanskoj bossa-nova koncertnoj atrakciji – Zeep, te venezuelanskom perkusionistu i virtuozu na udaraljkama – Luisitu Quinteru. Nakon njih glazbu će puštati američki house DJ Karizma, koji se smatra jednim od najjačih imena ovog festivala.

Osim njega, za DJ pultom će se naći i Simbad, iz Londona, favorit legendarnog Gillesa Petersona i jedno od vodećih imena britanske klupske glazbe, te DJ Preddy iz Beča.

Domaćin Kontrapunkt Festivala 2007 je zagrebački duo Eddy Meets Yannah.

I prvog i drugog dana festival i koncertni događaji započinju u 20 h.

Cijena ulaznice: 160 Kn (jednodnevna); 220 Kn (dvodnevna).

Muziku podržava