Randy Blythe do daljnjega čami u zatvoru

domination
1396

Čini se da Randy Blythe ipak neće tako skoro iz zatvora. Optužbe za ubojstvo još uvijek nisu potvrđene, ali razlika američkih i europskih pravnih običaja svakodnevno donose oprečne informacije.

Bend se već davno vratio u SAD, a Randy je trebao izaći čim se skupio novac za njegovu jamčevinu, no onda su tužitelji zatražili još 10-ak dana da se usuglase oko uvjeta njegovog puštanja na slobodu.

Tih 10-ak dana već je prošlo, a u međuvremenu se događalo svašta. Randyev odvjetnik Martin Radvan prenio je neka mišljenja svog klijenta koja kažu da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da je zbunjen i šokiran, te da je čak zatražio upoznati obitelj preminulog Daniel Noseka. Manadžer benda dodao je kako nikome nije jasno zašto u protekle dvije godine baš nitko nije kontaktirao bend zbog nesretnog dogođaja, te da se bend nikako nije mogao spremiti za ovakav šok, kojeg Randy mora prolaziti – u zatvoru.

Muziku podržava

Fanovi su se također uključili u akciju, pa su potpisivali peticiju Bijeloj kući da se uključi u proces lobiranja za oslobođenje pjevača, a u domaćem Ritchmondu, Virginia fanovi su se okupljali u mirnom protestu.

No sve to, čini se, neće biti dovoljno u borbi protiv rigidnog pravnog sustava, unatoč činjenici da je slučaj već sada pun rupa, te da snimke nesretnog dogođaja više krivnje bacaju na zaštitara nego na Randya. Tužiteljstvo je u ovom slučaju uložilo žalbu na odluku o njegovom puštanju na slobodu, što bi značilo da će Randy do daljnjega ostati zatvoren.

Ipak, jedna simpatična vijest u Randyevom stilu kaže da u zatvoru ima cimera Mongola i da uči njegov jezik.

Muziku podržava
Stisni