Rage Against The Machine u bogatim reizdanjima

domination
1322

Već je 20 godina prošlo! Legendarni prvijenac Rage Against the Machine izašao je u studenom 1992. i izbacio bezvremenske revolucionarno buntovne hitove “Killing in the Name”, “Bombtrack”, “Wake Up”, “Bullet In The Head”, “Know Your Enemy”… U biti, cijeli album i svaka pjesma postali su svojevrsni singlovi.

Budući da RATM tu i tamo pokažu da su živi, ali nikako da slože novi album, stiglo je vrijeme da prvijenac dobije svoje rođendansko izdanje. “Rage Against the Machine – XX” izaće za Sony Legacy Recordings 26. studenog.

Bit će dostupan u tri verzije, a izaći će i na pločama – jedna obična i jedan picture-disc bez ikakvih bonus pjesama. Zanimljivo je i da će Chuck D iz Public Enemy napisati par svojih riječi za ta izdanja.

Muziku podržava

Još ponešto detalja poznato je za pojedine verzije reizdanja:
1. CD izdanje s tri bonus pjesme
2. Dvostruki CD i DVD – Drugi CD sadržava prvi demo benda iz 1991., dok je na DVD-u snimka besplatnog koncerta u Londonskom Finsbury Parku (kojim je rezultirala akcija fanova da “Killing In The Name” zasjedne na prvo mjesto božićne top liste 2009. godine). Na DVDu su i spotovi s kazete koja je izašla 1997.
3. Box Set sadrži 2 CD-a i 2 DVD, a na drugom će biti koncertne izvedbama iz razdoblja od 1991. do 1994. godine, uključujući i njihov prvi koncert iz listopada 1991. održan u Cal State North Ridge. Ne bi Box Set bio to što jest bez dodatne vinylke, dvostranog postera i knjižice od 40 stranica.

Ako vas zanima, ovdje je i kompletan popis pjesama na svim discovima iz svih verzija reizdanja.

Muziku podržava