Radi Limp Bizkita se potukli do smrti!

domination
2345

U Australiji je došlo do nesvakidašnje svađe, a na poslijetku i do zločina izazvanog glazbom.

No, da bude jasno, ovoga puta nije policija jednostavno ubojstvo u školi
pripisala tome što je pomahnitali ubojica imao majicu od Slayera,
Marilyn Mansona ili Slipknota, niti išta slično.

48-godišnji Emmanuel McPherson je došao kući, a njegov cimer 24-godišnji James Albert Madden, odlučio je na McPhersonovoj liniji pustiti CD Limp Bizkita. Kakva li je samo to greška bila! Iz tog razloga izbila je toliko žestoka svađa koja je eskalirala u takvu tučnjavu da je Madden do smrti zatukao nesretnog McPhersona!

Muziku podržava

Sve to dogodilo se u svibnju 2009. godine, a Madden je trenutno na sudu, gdje se izjasnio kao nevin. Svjedoci na sudu su Kila Jones i Lee Jolae, koje su živjele u istom objektu i čule nerede. Do sada pronađeni dokazi govore kako je McPherson poludio na glazbu Limp Bizkita iz njegove linije, nakon čega ga je Madden udario bocom u glavu, srušio na pod te mu gazio po licu. McPherson je pronađen drugi dan na nogostupu ispred kuće, a iako nije službeno priznao zločin, Madden se ‘izlajao’ poznaniku, koji je u stvari bio prerušeni policajac.

Mnogi fanovima Limp Bizkita nazivaju samo klince i curice, no izgleda kako među njima ipak ima i opasnih tipova. Još se postavlja i jedno nepotrebno pitanje – zašto su 24-godišnjak i 48-godišnjak bili cimeri?!

Muziku podržava