Već godinama jedan od najpoznatijih redatelja svih vremena, Quentin Tarantino, ističe kako se nakon 10. filma sprema u mirovinu, ali čini se da je sada ozbiljniji više nego ikada u svome naumu.

Za GQ Australia poručio je kako je ‘došao do kraja puta’ kada je riječ o filmovima. “Vidim se kako pišem knjige i počinjem pisati za kazalište, tako da ću i dalje biti kreativan. Samo mislim da sam dao sve što moram dati filmovima.” poručio je slavni redatelj.

Istaknuo je kako postoji vjerojatnost da ode i prije, u slučaju da njegov deveti, najnoviji film “Once Upon A Time In Hollywood“, koji u kina stiže idućeg mjeseca, prođe dobro.

Muziku podržava

Sve ovo je dodatno potvrdio i Brad Pitt, koji je ujedno jedan od glavnih glumaca u spomenutom filmu. “Ne, ne mislim da uopće ne blefira. Mislim da je mrtav ozbiljan. (…) Međutim, ima druge planove i sigurno se još dugo nećemo oprostiti od njega.

“Ako film ‘Bilo jednom u Hollywoodu’ bude dobro primljen, možda neću doći do broja 10. Možda prestajem upravo sad, a možda malo kasnije. Vidjet ćemo.” zaključio je Tarantino, koji je trebao raditi i na novom nastavku Star Treka.

Muziku podržava