Queen of Sabe ponovno u Tunelu!

1068

Pred riječku publiku ponovno se vraća zagrebačka kantautorica Queen of Sabe, koja će na novom izdanju Akustike u Tunelu nastupiti u utorak, 25. veljače.

Iza imena Queen of Sabe krije se Sabina Herman, mlada glazbenica koja se široj publici predstavila 2010. godine kada je svojom pjesmom “Mr. Fool” osvojila prvo mjesto na jednom zagrebačkom demo natjecanju. Nakon toga su uslijedili brojni koncertni nastupi u pratnji stalnog gitariste Nevena Krčmareka te aktivan rad na stvaranju autorskog materijala, najčešće na engleskom jeziku.Početkom prošle godine publici se predstavila i prvim singlom na hrvatskom jeziku – “Tragovi“, koji se našao i na istoimenoj indie-kompilaciji pod okriljem Croatia Recordsa te je dobio i svoj videospot, nastao zajedničkim snagama Marka i Tonya Mrakovčića, a Mark stoji i iza produkcije same pjesme.

Oni koji prate program Akustike od samih početaka, dobro znaju kako smo s Queen of Sabe započeli čitavu priču oko našeg akusticiranja, krajem rujna 2010. godine. Od tada su nam Sabina i Neven bili gosti Akustike nekolicinu puta te nam je uvijek drago iznova ih ugostiti na našim akustičnim pozornicama.

Muziku podržava

Na akusticiranje u riječki klub Tunel dolaze i s pokojom novom pjesmom, početak svirke je u 21.30, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava