Quasarr nove nade DOP Recordsa

3530

Mlada diskografska etiketa DOP Records kao prvo ovogodišnje ime iz svoje kuće predstavlja skupinu Quasarr iz Rijeke. Grupa je u suradnji s Denykenom realizirala prvi singl – “Ti“, koja se prepremijerno od ovog tjedna vrti u eteru Otvorenog radija, a službeno izdanje i datum izlaska singla za cijelu Hrvatsku je 14. veljače.

Za pjesmu je u riječkom HNK Ivana pl. Zajca snimljen i video spot u realizaciji IRS Studija, koji će na Dan žena, biti premijerno prikazan na jednoj od TV postaja.

Grupa trenutno sklada i dovršava materijale za debitantski album koji će u nakladi DOP Records/Menart prema trenutnim planovima biti objavljen do kraja tekuće diskografske godine. Snimanje i miksanje albuma će obavljati Denyken, dok produkciju potpisuju zajednički grupa i Denyken.

Ne kopirati!!!” Glavni je kreativni moto ovog trojca, a njeguju drugačiji pristup od postojećeg i dosad upoznatog obzirom na ponudu na domaćem glazbenom tržištu, ali s punim pravom otvoreni prema internacionalnim razmjerima, zapadnjačkom glazbenom tržištu.

Quasarr su:
Boris Štok – vokal,
Filip Frank – gitara, klavir, programiranje
Nevio Rugaš – bubanj/programiranje

Muziku podržava