Pušenje odlično primljeno u londoskoj Astoriji

Avatar
1152

Dugoočekivani i najavljivani koncert Zabranjenog pušenja u londonskoj Astoriji, 7.11. se na veliko zadovoljstvo grupe i fanova koji su na taj koncert došli iz cijele Europe, napokon i desio. Nastup je za grupu predstavljao veliku čast, jer nastupiti u dvorani u kojoj su nastupali The Rolling Stones, a u kojoj će kroz sljedećih mjesec dana nastupiti Sick Of It All, 7 Seconds, Therapy?, Fear Factory, New Model Army je zaista nešto posebno. Koncert je trajao 3 sata, jer publika i nakon 3 bisa nije htjela grupu pustiti s bine, ponovo i ponovo je zovući na bis.

Nakon koncerta je uslijedilo i novo iznenađenje, jer je kroz druženje s fanovima postalo jasno da su mnogi upravo zbog ovog koncerta odlučili provesti vikend u Londonu, a neki od njih su došli čak iz Hamburga, Goteborga, Amsterdama, Dublina…

Pripreme za snimanje novog albuma pod nazivom “Hodi da ti čiko nešto da” su pri kraju. Grupa će odmah po povratku iz Skopja, gdje će 13.11.2004. nastupiti na glavnom gradskom trgu, Trgu Makedonija, povodom proslave 60 godina grada Skopja, zajedno sa grupama Arhangel i Električni Orgazam, ući u studio gdje će pod producentskom palicom Denykena, započeti sa snimanjem albuma. Izlazak albuma je planiran za proljeće 2005. godine.

Muziku podržava