“Purity Of Essence” novi album za Hoodoo Gurus

352

Australski rockeri Hoodoo Gurus najavili su skorašnji izlazak novog albuma, “Purity Of Essence“, koji će biti objavljen sredinom ožujka.

Popratit će ga “Must Travel On Wheels” – tjedni dokumentarac od šest nastavaka u kojem se između ostaloga bend šali na račun Metallicina dokumentarca iz 2004., “Some Kind Of Monster”.

Album je koproducirao Charles Fisher, koji potpisuje i produkciju njihova drugog i sedmog studijskog albuma, “Mars Needs Guitars!” (1985.) odnosno “In Blue Cave” (1996.), a već ga najavljuje singl “Crackin’ Up”.

Muziku podržava

Album će samo na svojem australskom izdanju sadržavati bonus DVD s isječkom nastupa benda u St. Kildi. Bit će to deveti studijski album benda u karijeri, a nasljedit će šest godina stari “Mach Schau”.

Hoodoo Gurus osnovani su u Sydneyu 1981., a svoj službeni raspad obznanili su 1998. godine. Bend se ponovo okupio 2003. te nastavio s aktivnostima sve do danas.

Postavu su mijenjali nekoliko puta, a sadašnju čine frontmen i osnivač benda Dave Faulkner, gitarist i harmonikaš Brad Shepherd, bubnjar Mark Kingsmill te basist Richard Grossman.

U australski Hall Of Fame uvedeni su 2007. godine.

CD:
Crackin’ Up
A Few Home Truths
Are You Sleeping?
Burnt Orange
I Hope You’re Happy
Ashamed Of Me
What’s In It For Me?
Over Nothing
You’ve Got Another Thing Coming
Only In America
Somebody Take Me Home
Let Me In
Evening Shade
Why So Sad?
1968
The Stars Look Down

Bonus DVD (Live from St. Kilda) (Australian release only):
Bittersweet
Come Anytime
1000 Miles Away
I Was A Kamikaze Pilot

Muziku podržava