Punčke s pjesmom “Protiv nas” idu prema albumu “Ništa nije kako se čini”

Leonora Bedić
1099

Trio Punčke objavile su novu pjesmu “Protiv nas” s pratećim videospotom.

Radi se o drugom singlu s nadolazećeg albuma koji će izaći u ožujku iduće godine.Kao i prethodni singl “Ocean” i ova je pjesma snimana u zagrebačkom studiju Kramasonik pod producentskom palicom Hrvoja Nikšića. Ruby, Anja i Lucija sada su prvi puta surađivale s violončelisticom Dorom Kramar, dok je vizual izradila Ana Uzelac.

Pjesma govori o najgorem osjećaju otuđenja i početku kraja jednog divnog prijateljstva, a Lucija je ušla u detalje oko samog značenja pjesme: “Biti svjestan da stvari nisu u redu i da je došlo vrijeme da se promjene ili završe je teško jer nikad mi nije bilo lako prekidati odnose, pogotovo ne s prijateljima. Nitko ne voli takve situacije, izbjegavamo se suočiti s njima i postaje sve teže, samo je pitanje vremena kada će otići bez ijedne riječi. Ipak, uvijek postoji tračak nade da će vrijeme popraviti stvari, da će biti bolje ako par puta nešto kažeš”.

Album “Ništa nije kako se čini” sniman je zadnjih godinu dana i pun je suradnji s brojnim glazbenicima. Krajem travnja iduće godine, Punčke će nakon izlaska albuma krenuti i na prvu veliku europsku turneju.

Muziku podržava
Stisni