Punčke nam otkrile svoju playlistu

Muzika.hr
3207

Nakon Sassjine energične playliste, s kojom smo kroz Sluške počeli puštati probranu muziku, nastavljamo u dobrom tonu i donosimo vam playlistu glasnog slavonskog rock trija Punčke, koji je upravo objavio novi album “Ništa nije kako se čini”.

“Stvarno slušamo sve i svašta i teško je probrati najdraže pjesme, ali zato nije bio problem izdvojiti neke klasike i novitete koji su nam na repeatu. Glazbu slušamo da nas i nabrije i spusti, smiri, uznemiri, rasplače, razveseli… ukratko: za svako raspoloženje postoji i pjesma, pa evo ih nekoliko

Muziku podržava

“‘Milk Lizard’ zapravo spada na playlistu žutih minuta, a nekad čak sanjam da znam odsvirati ovaj riff, ali uglavnom ostane na tome” otkrila je Lucija, dok je Anja objasnila od kuda Magazin na listi: “Svakako pogledati spot i poslušati bubanj i bas. Pa najbolje. Isto tako nema liste bez srednjoškolskih hitova i Toola. Hitova za potištene alternativce iz zadnje klupe“, dok je dama za bubnjevima, Ruby, otkrila: “Mislim da svi već znaju za moju opsjednutost boginjom Rihannom, i teško je izabrati samo jedan hit. Zapravo svaki žanr zna dati jako zanimljive stvari koje imaju super aranžmane i dođu kao odlična inspiracija kada želiš eksperimentirati s ritmovima na bubnju”

– Svake nedjelje slušajte novu Muzika.hr playlistu Sluške

Muziku podržava