Prvo memoari pa novi album za Alanis Morissette

Muzika. hr - Glasno i jasno!
1629

U 2006. godini Alanis Morissette posvetit će se pisanju memoara, a to me kaže: “Bit će to sva mudrost koju sam stekla tijekom trideset i jedne godine života! Kroz humor ću se osvrnuti na veze, slavu, putovanja, te na probleme sa tjelesnim izgledom. Preozbiljno sam shvaćala pisanje knjiga, stavljanje na papir vlastita nerealna očekivanja koja ne samo da su utjecala na moju prošlost nego će utjecati i na četrdeset narednih godina mojega života. To je jednostavno smiješno – pa neću pisati knjigu sa devedeset i pet godina.”

Osim memoara Alanis piše i nove materijale za novi album, kojeg je najavila za 2007. godinu. O tome kaže: “Prepuna sam novih ideja koje treba znati okupiti na jednom mjestu, ipak tri godine nisam radila gotovo ništa.”

Potporu pri snimanju albuma pružit će joj tekstopisac i producent Mike Elizondo, s kojim je Alanis ostvarila uspješnu suradnju na pjesmi “Wunderkind” koja se nalazi na soundtracku “Narnijeske kronike”, i koja joj je donijela nominaciju za nagradu Zlatni Globus.

Muziku podržava