Prvijenac za Connect

3212

Grupa Connect nakon više od šest godina postojanja i rada na demo sceni s ponosom može najaviti svoj album prvijenac “Prvo pa muško“, koji će se od sredine idućeg tjedna naći u prodaji pod etiketom Morris/Menart. Ovo je još jedan mladi bend koji je dugo vremena boravio na prvom mjestu demo top liste HTV-ove emisije Briljanteen.

Dragi, Shalla, Jura i Burazsel radili su na ovome albumu otprilike dvije godine. Snimljeno je preko trideset pjesama, od kojih se 18 završilo na albumu. Kao gosti na albumu pojavljuju se General Woo, Davor Gobac, VIP (Beograd) i Smile Provokator (Šah-Mat).

“Prvo pa muško” sniman je u Connectovom studiju u Zaprešiću, te u Morris studiju, te mixan (Shalla&Koolade) i masteriziran (Miro Vidović) je u Morris studiju. Produkciju na albumu potpisuju Shalla, Koolade, Nace i Marvel.

Muziku podržava

Nakon već svima dobro poznatih “Brige ugasim pjesmom“, “Koga ona voli“, te službenih predsinglova “Na, na, na” i “Super par“, najavni singl albuma za koji će se ove nedjelje u prostorijama studija Vizije snimati vidoe spot bit će pjesma “Vuglji, vuglji” na kojoj gostuje Davor Gobac. Video spot bi se trebao počet emitirat nedugo nakon izlaska albuma.

Promocija albuma “Prvo pa muško” bit će održana 11. studenog u zagrebačkom klubu Aquarius na Blackout/Klik partyju. Nastup grupe Connect dodatno će obogatiti svi gore navedeni gosti s albuma.

Popis pjesama:
1. Prvo pa muško
2. Na na na
3. Drkajtez
4. Privatni video
5. Koga ona voli? feat. General woo
6. Kad smo bili klinci
7. Brige ugasim pjesmom
8. Chagay
9. Vuglji, vuglji feat. D. Gobac
10. Kako je u vašem gradu feat. Vip
11. Nebo
12. Super par
13. Kiki
14. Poziv doma
15. Preko grane feat. Smile Provokator
16. Klade
17. Jeebena
18. Ako umrem sutra

Muziku podržava