Prvijenac Elektrobude nabavite putem SMS-a

912

Najavni singl “Na nogama od stakla” rock skupine Elektrobuda nekoliko mjeseci bio je izvrsno zastupljen u eteru, na hrvatskim radijskim top listama i po glasovima slušatelja Otvorenog radija zasluženo je bio na mjesto broj 1! Video spot koji potpisuje Igor Modrić, osim emitiranja na nacionalnoj, te lokalnim televizijama, na svojim malim ekranima gledatelji su imali prilike vidjeti i u emisiji “World Chart Express” na MTV-ju.

Dakle, ex Kojoti i ex Majke pod imenom Elektrobuda na veliku radost svojih fanova vratili su se na rock scenu u velikom stilu. Svojim drugim, aktualnim singlom “Ne postoje čuda” najavljuju album intrigantnog naziva “Sveti zvuk” koji će se pojaviti u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka diljem Lijepe naše, 21. studenog.

Do službenog izlaska albuma 21. studenog album “Sveti zvuk” moguće je kupiti po promotivnoj cijeni, ali jedino i isključivo putem medijskih pokrovitelja. Svi koji žele kupiti “Sveti zvuk” prije nego stigne u CD shopove, mogu to učiniti na slijedeći način:
Budite među 500 najbržih kupaca
pošaljite SMS na broj 66126
sadržaja “sveti zvuk”
svoje ime, prezime i adresu…
platite pouzećem
po promotivnoj cijeni od 79,00 kn
bez troškova dostave
svaki kupac dobiva poklon!

Muziku podržava