Prvi singl Lotusa premijerno na Muzika.hr

Muzika.hr
3024

Naš svijet” prvi je singl benda Lotus koji uskoro objavljuje eponimski album prvijenac, a od danas ga premijerno možete poslušati na Muzika.hr.

Šesteročlani pop-rock bend dolazi iz Zagreba gdje su osnovani 2007. i rade isključivo autorske stvari s tekstovima na hrvatskom jeziku.

Muziku podržava
Karijeru su započeli kao akustični dvojac (Filip Kozlica i Bruno Milanović), no pobjeda na iDEMO natjecanju i nagradno snimanje u studiju dovelo ih je do Mr. Goodya iz Jinxa koji im producira debitantski album.

Širenjem glazbenog arsenala došli su do šesteročlane postave Filip Kozlica (vokal, akustična gitara), Bruno Milanović (bas), Maja Kosanović (vokal), Nikola Betica (električna gitara), Dino Zanetti (klavijature) i Marko Vucelja (bubnjevi).

Već par godina sviraju po klubovima, a mogu se pohvaliti i nastupima na Studentfestu na Jarunu, Minivalu u Tvornici, InDie Ksetu te ulaskom u finale 15. HGF-a čime su završili na kompilaciji finalista s pjesmom “Mirisom”. Da još uvijek znaju zasvirati akustično pokazali su, između ostalog, i u Rockmarku u sklopu programa Akustika.

Muziku podržava