Prva novogodišnja Akustika uz Felona u Rockmarku

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1888

Prvi utorak u novoj godini donosi nam i prvu Akustiku u novoj godini – 4. siječnja u Rockmark nam dolazi zagrebački kantautor Felon.

Svoju glazbu opisuje kao mješavinu americane, pop-folka i indie zvukova, no kako sam kaže “ne zamara se žanrovima, jednostavno želi da glazba i riječi koje osjeća što vjernije preslika u pjesmu.”

Još kao klinac je otkrio The Velvet Underground, a zatim je odrastao slušajući redom Suede, Oasis, Pulp, Stone Roses, The Smiths, Pixies. Ipak, kao glavne utjecaje navodi Belle&Sebastian, Elliott Smitha i Wilca.

Muziku podržava

Nakon što je objavio prvu pjesmu “Dan” na svojoj MySpace stranici, uslijedile su ponude za suradnju, koje su kasnije rezultirale i snimanjem 12 pjesama za prvi album. Iako taj album još ne želi objavljivati, svjetlo dana ipak je ugledalo izdanje “August EP“, koje je dostupno na besplatnom downloadu.

Trenutno radi na glazbi za kratki film i završava pjesme za drugi album, a u tijeku je i snimanje spota za pjesmu “Promjena”. Osim samostalno, povremeno nastupa i sa članovima benda Vlasta Popić.

Početak svirke u Rockmarku je kao i uvijek do sada – u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Felon – MySpace // web // Facebook

Akustika @ Rockmark – Facebook // akustika@rockmark.net

Muziku podržava
Stisni