Prva naklada novog albuma Stonesa ‘nestala’

1363

Ponoćna prodaja novog albuma skupine The Rolling Stones – “A Bigger Bang“, u Dallas Music Shopovima u Zagrebu, Rijeci i Splitu uspješno je odrađena uz podršku i odobravanje najvećih fanova benda u našoj zemlji. Više od stotinu fanova okupljeno u sva tri grada imalo je sreću među prvima kupiti hvaljeni novi album Stonesa, a svi su za svoju vjernost omiljenom bendu i nagrađeni.

Groznica koja je u prvim minutama 05. rujna zahvatila Dallas Music Shopove, proširila se tijekom jučerašnjeg dana na ostatak Hrvatske, pa je već nakon nekoliko sati prva naklada albuma razgrabljena iz Dallasovog skladišta. No svi koji žele doći do svog primjerka novog albuma, ne moraju se bojati, jer je novih nekoliko tisuća primjeraka “A Bigger Bang” već na putu za Zagreb.

Slične vijesti, o velikom interesu publike za novi album stižu i iz ostatka svijeta. Svi koji se žele sami uvjeriti u pohvale koje kritika i publika sipa albumu “A Bigger Bang” mogu preslušati dijelove novih pjesama na internet stranicama Večernjeg lista.

Muziku podržava

Osim ekskluzivnog preslušavanja poseban Večernjakov site o Stonesima donosi pregled svih albuma, galeriju najnovijih fotografija, priče o članovima benda i još mnoštvo zanimljivosti o najvećem rock bendu na svijetu. Uskoro će na stranici najvjerniji fanovi moći skinuti i mnoštvo screensavera, wallpapera, ikona i drugih sličnih sadržaja Stonesa.

Također uskoro u programu domaćih televizijskih kuća kreće i video spot za prvi singl s albuma – “Streets Of Love” koja uvjerljivo kroči ka vrhovima domaćih i svjetskih radijskih top lista.

Muziku podržava