Proslava Attackove godišnjice izganstva

1115

Davno su koncerti u podrumu tvornice Jedinstvo bili konstantna. Mali prostorčić, dobre fešte i jeftina piva bili su sasvim dovoljni da se tamo svaki vikend ekipa zabavlja. Radi nezadovoljavanja sanitarnih uvjeta, Attackovci su nestali i djeluju iz mraka. Ovoga puta su nam organizirali dvodnevni tulum u SKUC-u.

U petak, 7.4. će razveseliti sve pristalice žešće elektronske muzike kada u goste dolazi Aphid Moon iz Velike Britanije koji svoj zvuk bazira na psychodelic tranceu. Uz njega će nastupiti i Sekkt iz Zagreba. Time će se odati počast Tribalizer večerima koje su bile regularni dio programa Attacka. 20h

U subotu, dan nakon, organizira se veliki punk koncert u spomen davnih vikendaških koncerata. Kao glavni headlineri dolazi odličan psyhobilly bend iz Italije – Evil Devil. Gosti će također biti i Vojvođani The Bayonets koji sviraju odličan street punk. Osim njih, reprezentativci domaćih snaga će biti Pasi iz Rijeke, dobro poznati melodični pank bend, Frontalni udar iz Pule koji svira već godinama i za koje mi je posebno drago da ponovno sviraju u Zagrebu, te zagrebačka Mikrofonija, koja je također svoj kultni status dobila konstantim svirkama u starom Attacku.

Muziku podržava

Između bendova uveseljavat će vas Jahastice Soundsystem svojim reggaeom, dok se poslije koncerta očekuje ska slušaona. Očekujemo da će ovaj dvodnevni tulum biti na razini nekadašnih veselica u tvornici Jedinstvo.

Upad za petak jest 40kn, a ulaz je od 22h, dok je upad za subotu također 40kn, no u klub možete već u 20h.

Muziku podržava
Stisni