Promocija novog video spota Putokaza

1487

U petak 11. studenog Opium Buddha Bar u Rijeci priređuje rođendanski party povodom 1. godišnjice rada. Kao posebni gosti sudjelovat će Putokazi koji će tom prilikom predstaviti novi video broj za skladbu “Play, Rewind, Fast Forward“, koji će se od idućeg tjedna moći vidjeti u programima hrvatskih televizija.

Video spot ovog singla, šestog s albuma “Androida“, snimljen je u režiji/produkciji studija 24sedam (Tomislav Rukavina i Bruno Razum) koji su već surađivali s Putokazima na sjajnom video broju za pjesmu “Drukčija”. Snimanje video spota u potpunosti je realizirano tehnikom stop frame animacije djevojaka iz Putokaza, gdje tehnologija manipulira tijelima ili kostimima djevojaka iz Putokaza.

Priča video spota je nadrealnog karaktera tako da se veliki dio animacije rješavao u postprodukciji – iako su djevojke provele sate snimajući kadrove za potrebe video spota u krajnjem rezultatu njihova uloga je posve statična tj. beživotna, dok ulogu aktera preuzimaju animirani karakteri. Putokazi će uz promociju video spota ekskluzivno prikazati i dio materijala s koncertno-scenskog happeninga “Androida” održanog ovog ljeta u Rijeci, uz brojna gostovanja.

Upravo završena posttrodukcija ovog nastupa pojavit će se na DVD izdanju, zajedno s retrospektivom video spotova Putokaza, koje će se u prodaji pojaviti krajem veljače 2006. u izdanju Aquarius Recordsa.

Muziku podržava