Promocija albuma Buđenja u Zagrebu

3437

Krajem svibnja u izdanju Scardone u prodaju je krenuo drugi studijski album grupe Buđenje – “Kosti i tilo“. S istoga je dosad u eteru uspješno zaživjelo ukupno pet singlova. Aktualan, peti po redu, “Nekako mi dođe” već mjesec dana ugodno boravi na nacionalnoj top listi “HR Top 20”. Ovaj singl jedna je od tri pjesme koje definiraju album, stoga je izvrsna priprema za live promociju koja će se dogoditi u srijedu, 19. listopada u 21h, u Old Beach Clubu Londoner na Jarunu.

Ovaj tjedan novi singl bit će popraćen i emitiranjem video spota snimanog s tri kamere iza kojih su stajali Vjeran Pavlinić koji ga je i montirao, zatim Tatjana Božić, te glavni i odgovorni Darko Drinovac.

Buđenje su: Darko Bakić-vokal, Toni Lović-gitara, Ante Prgin Surka-bubnjevi, Romeo Krželj Rocky-bas gitara, Trpimir Jerković-klavijature, Tihana Buklijaš-prateći vokal. Uz njih, u srijedu, u Londoneru bit će još i Tony Cetinski (gost na pjesmi “Oprostija bi sve” koja je kao najavni singl za album šest mjeseci bila zastupljena na top listama, od toga tri tjedna broj 1 nacionalne top liste HR Top 20), Bane iz Songkillersa (gost na pjesmi “Južni zavičaj”), te Marijan Brkić (koautor i acc. guitar u pjesmi “Pristajem na sve”).

Muziku podržava