Prljavci na američko-kanadskoj turneji

1678

Prljavo Kazalište posljednji je mjesec prošle godine provela radno promovirajući aktualna izdanja – album “Radio Dubrava” i svoj prvi DVD “Na Trgu”. Između brojnih uobičajenih promo aktivnosti svakako je najzanimljivije bilo traženje pjevačkog dvojnika Mladena Bodaleca koji je na koncu i nastupio sa bendom i to na njihovom posljednjem velikom nastupu prošle godine.

Uoči Božića Prljavci su, tako, ispred Zagrebačke Katedrale održali još jedan u nizu velikih zagrebačkih koncerta, ovoga puta humanitarne prirode u sklopu Karitasove akcije ‘Za tisuću radosti’, čiju smo snimku mogli vidjeti u sklopu Novogodišnjeg programa HTV-a.

Nakon kratkog novogodišnjeg odmora promocija albuma “Radio Dubrava” i DVD-a “Na Trgu” nastavlja se sa druge strane “velike bare”. Bend je otišao na američko – kanadsku turneju koja je započela 15.siječnja, a trajat će do 02. veljače i u sklopu nje će Jajo i ekipa održati devet koncerata. O svim zbivanjima na turneji, članovi benda izvještavali su u jučerašnjoj emisiji Dallas Special Network 2. programa Hrvatskog radija direktno iz Los Angelesa u ekskluzivnom javljanju. A oni koji su propustili čuti javljanj iz Amerike moći će ga pogledati te u jednoj od sljedećih Bljeskalica HTV-a.

Muziku podržava

Podsjećamo vas, na koncu, da odnedavno u programu domaćih televizija možete vidjeti i najnoviji spot Prljavog kazališta za single “Previše suza u mom pivu” koji je kao i prošli “Radio Dubrava” režirao Gonzo.

Američko-kanadska turneja:

16.01.04 Cleveland

17.01.04 Los Angeles

18.01.04 Calgary

23.01.04 San Francisco

24.01.04 Chicago

25.01.04 Vancouver

30.01.04 New York

31.01.04 Toronto

01.02.04 Winsdor

Muziku podržava