Pripreme za spektakl The Prodigyja

877

Svi već znaju da 06. listopada u Zagreb po prvi puta stižu velikani klupske-elektronske scene – The Prodigy, koji će u Domu sportova nastupiti promovirajući svoj novi album “Their Law-The Singles 1990-2005” (izlazi 17. listopada). Kako nam govori naziv turneje i albuma, na koncertu će fanovi moći čuti sve njihove velike hitove poput “Firestarter”, “Out Of Space”, “Smack My Bitch Up”, “Voodoo People”, …

Zagrebački koncert prvi je u nizu na ovom dijelu europske turneje (07.10. Beograd i 08.10. Skopje), i samim time atraktivnost prvog koncerta, pokazala se iznimno zanimljiva i posjetiteljima iz susjedne Slovenije i Mađarske, odakle su već stigle brojne najave o dolasku.

Za warm-up zagrebačkog koncerta pobrinut će se mladi DJ-i Twisted Twins, koje je management izvođača izabrao između nekolicine DJ-a. Službeni after party održat će se u klubu Aquarius na Jarunskom jezeru. Besplatan ulaz u Aquarius moguć je samo uz ulaznicu sa zagrebačkog koncerta.

Muziku podržava

Inače, ulaznica u prodaji još ima i mogu se nabaviti u Show shopu, Integralu, Shoe-Be-Do shopu, te na svim prodajnim mjestima u sistemu Eventima. Međutim obzirom na potražnju, preporučujemo svima da nabave ulaznice što prije, kako ne bi ostali bez njih.

Jedinstvena cijena ulaznice za koncert iznosi 280 kuna. Ulaznice se pretprodaji mogu naći u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Muziku podržava