Prince napokon našao pravog partnera

Muzika.hr
851

Prince i nezavisna glazbena kuća Kobalt Music Group sklopili su ugovor o partnerstvu.

Poznato je da Prince muku muči s izdavačima i diskografima s kojima je često u svađi zbog nemogućnosti kontrole objavljivanja vlastitih izdanja i vlasništva nad master snimkama, no čini se kako je u Kobaltu dobio ono što je tražio.

“Kobalt Princeu pruža slobodu koju želi od svog diskografskog partnera. On sam će odlučiti kako će i na koji način objaviti nova izdanja, a mi ćemo se prilagoditi njegovim potrebama” kazao je predsjednik Kobalta, Richard Sanders.

Muziku podržava

Prince je nedavno iznenadio nastupom na dodjeli Billboardovih nagrada gdje je primio posebnu ‘nagradu Icon’ za postignuća u više od 30 godina dugoj karijeri.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1″ bgcolor=”#FFFFFF” flashvars=”videoId=2396896983001&playerID=1628391690001&playerKey=AQ~~,AAAAAEMcC3Y~,NII8yi9nN4zfbo6c85C9uVdLDWJHdSE3&domain=embed&dynamicStreaming=true” base=”http://admin.brightcove.com” name=”flashObj” seamlesstabbing=”false” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowscriptaccess=”always” swliveconnect=”true” pluginspage=”http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash” height=”338″ width=”460″>

Muziku podržava